Ciolacu despre partidele de dreapta care vor să formeze Guvernul: Este o gaşcă de perdanţi care vrea puterea cu orice chip

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre negocierile între Klaus Iohannis şi partidele de dreapta privind formarea unei majorităţi şi a unui guvern spunând că participanţii formează o gaşcă de perdanţi care nu recunoaşte rezultatul votului. Declaraţiile au fost făcute la TVR.

1004 afișări
Imaginea articolului Ciolacu despre partidele de dreapta care vor să formeze Guvernul: Este o gaşcă de perdanţi care vrea puterea cu orice chip

Ciolacu despre partidele de dreapta: Este o gaşcă de perdanţi care vrea puterea cu orice chip

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că reprezentanţii partidelor de dreapta şi preşedintele României, Klaus Iohannis, nu ţin cont de rezultatul votului de dumincă.

„Este o gaşcă de perdanţi care vrea puterea cu orice chip fără să ţină cont de votul cetăţenilor. E o negare a evidenţei. Primul pas ca să te vindeci este să depăşeşti negarea când eşti bolnav. Trebuie să recunoască (Iohannis – n.r.) că a fost un eşec politic total sancţionat prin vot de către români, democratic. Nu poţi să apari la televizor ca preşedinte al României să faci socoteli”, a spus Marcel Ciolacu la TVR.

Preşedintele PSD a dezvăluit faptul că social-democraţii ar putea refuza consultările cu preşedintele Iohannis dacă nu vor fi primii chemaţi la discuţii în calitate de câştigători ai alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

„Trebuie să revenim în spiritul şi litera Constituţiei. Primul partid care trebuie chemat la Cotroceni trebuie să fie PSD şi sper din tot sufletul ca preşedintele să nu facă greşeala să invite PNL înainte. (...) Să nu jignească câştigătorii acestor alegeri. Voi avea o discuţie cu colegii mei. Dacă nu suntem invitaţi ca partid câştigător să mergem cu propunerea noastră, să nu mergem la aceste consultări. Cred că perioada campaniei şi a jignirilor a trecut şi este timpul ca preşedintele să intre în haina constituţională”, a precizat Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici