Ciolacu, despre PNRR: Nu există nimic blocat. Relaţia cu Comisia Europeană funcţionează foarte bine

  • Nu există nimic blocat, iar relaţia cu Comisia Europeană funcţionează foarte bine, spune premierul Marcel Ciolacu despre PNRR.
  • El anunţă o discuţie, săptămâna viitoare, cu Celine Gauer, responsabilul cu gestionarea PNRR la nivel european.
116 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre PNRR: Nu există nimic blocat. Relaţia cu Comisia Europeană funcţionează foarte bine

Ciolacu, despre PNRR: Nu există nimic blocat. Relaţia cu Comisia Europeană funcţionează foarte bine

„Aş dori să vorbim şi despre PNRR. Cer tuturor miniştrilor coordonatori de reforme să fie pregătiţi săptămâna viitoare pentru dialogul cu doamna Celine Gauer, responsabilul cu gestionarea PNRR la nivel european. Vom analiza fiecare jalon important din cererea de plată nr. 3. Este un dialog firesc, serios şi care necesită energie şi concentrare din partea noastră. Nu există nimic blocat. Relaţia cu Comisia Europeană funcţionează foarte bine şi vreau să găsim soluţii pentru a realiza toate reformele, cum, de altfel, am făcut şi anul trecut”, spune Marcel Ciolacu la începutul şedinţei de joi a Guvernului.

El precizează că joi vor fi aprobate modificările bugetului multianual aferent reformelor şi investiţiilor asumate.

„Concret, ţinta noastră e ca banii să stea cât mai puţin în conturile statului român şi să ajungă în cel mai scurt timp pe şantierele de investiţii”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici