Ciolacu, despre scandalul banilor cash: România a fost la gura prăpastiei, în octombrie

„România a fost la gura prăpastiei” în octombrie, spune premierul Marcel Ciolacu, râspunzând unei întrebări despre scandalul banilor cash.

3249 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre scandalul banilor cash: România a fost la gura prăpastiei, în octombrie

Referindu-se la reacţia unor români legate de scandalul banilor cash, difuzate la Antena 3 CNN, Ciolacu a afirmat: „Cu ce am greşit? A fost o propunere, nu a fost a lui Marcel Ciolacu. Prima oară intenţia, pe urmă când mi-am luat informaţiile că nu se poate aplica real în societate, reacţia oamenilor nefiind explicată, un pic şi manipulată, n-am avut nicio ruşine să vin şi să spun în România nu e pregătită în acest moment pentru această decizie”.

Apoi, premierul a adăugat că România s-a aflat în acel moment într-o situaţie foarte delicată: „Vrem să recunoaştem, bine, nu vrem să recunoaştem, iarăşi bine. România a fost la gura prăpastiei. Normal că am cerut o altă dinamică, normal că am cerut soluţii, normal că din 10 propuneri 5 au fost proaste fiindcă am pus presiune”.

Întrebat când era România pe punctul de a se prăbuşi, Ciolacu a răspuns că în octombrie: „Normal că am pus presiune şi pe finanţe şi pe miniştrii. (...) Credeţi că-mi aduc reorganizările ministerilor, reforma din sistemul bugetar, aplauze sau voturi? Am tăiat la jumătate consilierii, în momentul ăsta cu reorganizarea s-a terminat cu secretarii de stat, şefi de agenţii, posturi desfiinţate”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici