Ciolacu, despre starea de alertă în Sectorul 1: Culmea nesimţirii. Nu sunt eterni

  • Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a spus că va discuta cu juriştii pentru a-i face plângere penală prefectului Capitalei.
  • Social-democraţii vor să vadă în ce calitate prelungeşte starea de alertă în Sectorul 1, „provocată de primarul în funcţie”.
1667 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre starea de alertă în Sectorul 1: Culmea nesimţirii. Nu sunt eterni

Ciolacu, despre starea de alertă în Sectorul 1: Culmea nesimţirii. Nu sunt eterni

Întrebat, duminică seara, la un post de televiziune, despre situaţia din Sectorul 1, unde primarul Clotilde Armand a cerut prelungirea stării de alertă, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a spus că este „culmea nesimţirii” ca din concediu, primarul să ceară prelungirea stării de alertă, pentru că „cele 3 firme de salubritate pe care le-ai angajat tu cu milioane de euro nu au reuşit să strângă tot gunoiul”.

Ciolacu a spus că se pregătesc plângeri penale pe numele prefectului Capitalei.

„Mâine dimineaţă (luni – n.r.) am întâlnire cu toţi juriştii partidului, facem plângere şi domnului prefect, o plângere penală, să vedem în ce calitate, cu ce drept prelungeşte stările de alertă şi cu ce drept a dat stare de alertă. Stare de alertă provocată de primarul în funcţie... Cine a mai pomenit aşa ceva? Eu provoc ceva, eu ţip să mă lupt cu mafia, pe urmă fac contracte după bunul plac, la cea mai bogată primărie din România, Primăria Sectorului 1... Stau mormane de gunoaie şi tu prefect te apuci să dai stare de alertă. Pe ce bază? (...) E cumva un aranjament?”, se întreabă Ciolacu.

Marcel Ciolacu le atrage atenţia celor care conduc Primăria Sectorului 1, dar şi prefectului Capitalei, că „până la urmă se va face dreptate” şi că „nu e nimic care nu o să se afle”.

„Nu sunt eterni. Am văzut şi eu cazuri şi în PSD, care s-au crezut eterni. Nu sunt eterni niciunul dintre ei. Toate sunt trecătoare. Cu adevărat la ei va fi mult mai rapid decât se aşteaptă”, a mai spus Ciolacu.

Primarul Clotilde Armand a convocat Consiliul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 1, duminică, iar în cadrul şedinţei s-a aprobat prelungirea stării de alertă cu 15 zile în sector. Hotărârea merge către Prefectura Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici