Ciolacu: Dispar 500 de milioane de euro pe zi din economie, dar PNL nu înţelege că restricţiile nu sunt soluţia

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, acuză că nu a existat un dialog între cetăţeni şi autorităţi şi spune că nici acum, când „fiecare zi pierdută înseamnă 500 milioane de euro”, PNL nu înţelege că restricţiile nu sunt o soluţie.

4044 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Dispar 500 de milioane de euro pe zi din economie, dar PNL nu înţelege că restricţiile nu sunt soluţia

Ciolacu: Dispar 500 de milioane de euro pe zi din economie, dar PNL nu înţelege că restricţiile nu sunt soluţia

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că este nevoie de un parteneriat real între cetăţeni şi autorităţi.

„PNL nu a înţeles nici acum - când fiecare zi pierdută înseamnă 500 de milioane de euro care dispar din economie, că restricţiile şi îngrădirile la nesfârşit nu reprezintă o soluţie! Că era – şi este nevoie, de un parteneriat real între cetăţean şi autorităţi, nu de bici!”, a scris Ciolacu, joi, pe Facebook.

El spune că liberalii nu au menţinut un dialog cu antreprenorii, elevii sau reprezentanţii cultelor religioase.

„Aroganţa politică şi-a spus cuvântul. Guvernul PNL nu a fost interesat de niciunul dintre domeniile unde puteau găsi un partener de dialog! PNL nu a dat doi bani nici pe antreprenori, nici pe dascăli şi elevi, nici pe reprezentanţii cultelor religioase. Nu a avut încredere în ei şi nu i-a considerat parteneri. PNL a folosit doar biciul, încălcări de drepturi şi de libertăţi, legi şi ordonanţe neconstituţionale!”, motivează Marcel Ciolacu.

Social-democratul subliniază că prin comunicare s-ar fi găsit soluţii mai repede, iar Guvernului „i-ar fi rămas suficient timp” să se gândească la repornirea economiei.

„Era atât de greu în a discuta cu toţi factorii implicaţi? În a găsi soluţii împreună?”, întreabă el.

Ciolacu mai spune că e „halucinant” faptul că în loc să redeschidă economia, un Guvern de dreapta o ţine închisă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
pnl,
economie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici