Ciolacu, după propunerea lui Cioloş la conducerea Guvernului: Vorbim după Cotroceni

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că PSD merge la consultările de la Cotroceni „cu trei tineri din administraţiile locale”. Ciolacu nu a spus dacă are sau nu o propunere de premier, iar în ce-l priveşte pe Dacian Cioloş, nu comentează ideea înainte de consultări.

14987 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, după propunerea lui Cioloş la conducerea Guvernului: Vorbim după Cotroceni

„Mergem la Cotroceni cu trei tineri din administraţiile locale, să vadă şi domnul preşedinte că nu sunt frustraţi că sunt de la PSD. Sunt frustraţi de ce păţesc românii în administraţiile lor şi vor fi mari probleme cu şcolile şi cu spitalele pe care le au în subordine, în perioada următoare. Mergem şi cu planul Partidului Social Democrat de combatere a crizei sanitare şi cu cele 10 propuneri pe termen scurt pe care le are PSD astfel încât capitalul românesc şi populaţia să depăşească această iarnă”, a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă are o propunere de premier, liderul PSD a răspuns: „vom face aceste declaraţii după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis”.

Întrebat, mai departe, despre propunerea USR pentru premier în persoana lui Dacian Cioloş, Ciolacu a răspuns doar: „Vă mulţumesc. Vorbim după Cotroceni”.

Biroul Naţional al USR a decis, în unanimitate, ca echipa de negociere să îi prezinte preşedintelui Iohannis propunerea de prim-ministru în persoana lui Dacian Cioloş şi un pachet de măsuri care vor sta la baza programului de guvernare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici