Ciolacu îi reproşează lui Cîţu că s-a folosit de impactul dramei de la Matei Balş. „Asmuţi categorii de români împotriva altora”

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îl critică pe premierul Florin Cîţu, pentru că a spus, în ziua tragediei de la „Matei Balş” că 95% din banii din sănătate merg pe salarii şi sporuri.
  • „Te-ai folosit meschin şi calculat de impactul mediatic al dramei”, i-a spus Ciolacu, lui Cîţu.
581 afișări
Imaginea articolului Ciolacu îi reproşează lui Cîţu că s-a folosit de impactul dramei de la Matei Balş. „Asmuţi categorii de români împotriva altora”

„Cîţule, le-ai arătat românilor cât de neom poţi să fii, minţind o ţară întreagă aflată în stare de şoc în ziua tragediei de la Balş, că în spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii şi sporuri! Te-ai folosit, meschin şi calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloşie patentată de Băsescu, acum un deceniu: să asmuţi categorii de români împotriva altora…”, scrie Marcel Ciolacu, pe Facebook, adresându-se premierului Florin Cîţu.

Preşedintele PSD spune că „adevărul este simplu şi se află în actele bugetare pe 2020”: „totalul cheltuielilor de personal din sănătate (salarii plus sporuri) este de SUB 9%! De 10 ori mai puţin decât pretinzi”.

Ciolacu mai spune că Florin Cîşu a tăiat anul trecut, când era ministru al Finanţelor, investiţiile în spitale, „până la un infim 2,5%”.

Liderul PSD mai spune că salariile medicilor, triplate de PSD pentru a stopa exodul, ţin România încă pe ultimul loc în Europa la venituri brute lunare în domeniu.

„Să te foloseşti de morţii de la <Matei Balş> pentru a-ţi argumenta austeritatea ne arată, Cîţule, că eşti expresia cinismului pe care această putere le-o arată românilor, zi de zi! Cu tine, liberalismul ajunge să îngroape umanismul”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici