Ciolacu, mesaj înaintea alegerilor din Republica Moldova: E nevoie să avem cât mai mulţi edili pro-europeni

Este nevoie să avem cât mai mulţi edili pro-europeni pentru a asigura dezvoltarea localităţilor de peste Prut, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu, înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor locale din Republica Moldova.

159 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, mesaj înaintea alegerilor din Republica Moldova: E nevoie să avem cât mai mulţi edili pro-europeni

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

„Le urez mult succes celor 61 de candidaţi ai Partidului Social Democrat European care vor participa mâine (duminică - n.r.) la turul doi al alegerilor locale din Republica Moldova”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El aminteşte că sunt deja 73 de primari social-democraţi care şi-au câştigat mandatul din primul tur.

„Însă este nevoie să avem cât mai mulţi edili pro-europeni pentru a asigura dezvoltarea localităţilor de peste Prut. Uniunea Europeană este singura cale viabilă pentru Republica Moldova”, încheie liderul social-democraţilor din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici