Ciolacu, mesaj pentru Cîţu din Vama Veche: „Florin, noi suntem aici. Tu?!”

  • Marcel Ciolacu are un nou mesaj pentru premierul Florin Cîţu, scris din Vama Veche: „Florin, noi suntem aici. Tu?!”.
  • Cîţu a promis că va merge în această vară în Vama Veche, imediat ce au fost anunţate noi măsuri de relaxare.
1874 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, mesaj pentru Cîţu din Vama Veche: „Florin, noi suntem aici. Tu?!”

Sursă FOTO: Facebook

„Florin, noi suntem aici. Tu?!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook, publicând şi o poză în care este alături de fostul premier Sorin Grindeanu.

De altfel, Sorin Grindeanu a postat şi el o imagine, cu mesajul „Don’t drink and drive!”.

Pe pagina lui Ciolacu au apărut imediat câteva comentarii haioase, precum „Iertaţi-l! E plecat la pâine!” sau „Lipsesc Ponta şi Dragnea”. Alţi comentatori îi ironizează, însă, pe cei din imagini: „Credeţi că aţi făcut o glumă bună? Ştiţi că pagina dvs. este publică iar comportamentul de adolescent întârziat pe care-l afişaţi în această postare îl poate urmări o naţiune întreagă?” sau „Momentul ăla când încerci să pari om din popor şi nu îţi iese”.

Premierul Florin Cîţu spunea că îşi va respecta promisiunea şi va merge în această vară în Vama Veche, după ce în primăvară au fost anunţate noi măsuri de relaxare: „Am promis că merg în Vamă şi acum că am ridicat restricţiile de noapte, vă spun că este şi un motiv egoist. Pentru că am ridicat restricţiile de noapte, am promis că merg, deci acum trebuie să mă duc neaparat în Vamă să stau toată noaptea”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici