Ciolacu: oamenii au nevoie de soluţii, nu de avioane

„Românii au au nevoie de soluţii, de un plan social şi economic articulat, nu de avioane”, afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu.

623 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: oamenii au nevoie de soluţii, nu de avioane

„Ne concentrăm pe redactarea unui plan de măsuri care să stopeze creşterea preţurilor şi a inflaţiei, să încurajeze producţia autohtonă, să creeze noi locuri de muncă şi să protejeze firmele”, scrie pe Facebook Marfcel Ciolacu.

El apreciază că românii nu sunt interesaţi de „rotative,comasări de alegeri, bătălii pe funcţii sau alte aranjamente electorale”.

„Sunt convins că asta aşteaptă românii de la noi. Nu rotative, comasări de alegeri, bătălii pe funcţii sau alte aranjamente electorale. Oamenii au nevoie de soluţii, de un plan social şi economic articulat, nu de avioane”, încheie Ciolacu.

El a prezentat şi un plan de măsuri luate de miniştrii social-democraţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici