Ciolacu: Oprea nu e vicepreşedinte PSD/ Dăncilă: Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate

Marcel Ciolacu a declarat că Gabriel Oprea nu este membru al PSD şi nici vicepreşedinte al partidului. La rândul ei, Viorica Dăncilă a precizat că toate protocoalele pe care le-a semnat în vederea susţinerii în turul al doilea al alegerilor nu mai sunt valabile.

1619 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Oprea nu e vicepreşedinte PSD/ Dăncilă: Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate

Ciolacu: Oprea nu e vicepreşedinte PSD/ Dăncilă: Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate

„Domnul Gabriel Oprea nu este membru PSD şi nu va fi cel puţin cât o să fiu membru interimar”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat despre subiect, la finalul CEx al PSD de marţi.

Acesta a adăugat că nu este nici vicepreşedinte al partidului.

De asemenea, Viorica Dăncilă a spus că tot ceea ce a semnat nu mai are valabilitate.

„Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate. Tot ce a fost semnat a fost până în turul doi. Am avut mai multe protocoale de colaborare cu sindicatele. În aceste protocoale liderul sindicatului devenea vicepreşedinte PSD, dar fără drept de vot. Acum încetează totul şi sindicatele vor coopera, bineînţeles cu noul preşedinte”, a explicat Dăncilă.

Liderul PSD Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară, că fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost prezent la sediul partidului, deoarece este vicepreşedinte în Comitetul Executiv al partidului, funcţie obţinută în urma semnării unui protocol de colaborare.

Funcţia de vicepreşedintel al PSD pe care ar fi deţinut-o Gabriel Oprea a nemulţumit mai mulţi social-democraţi. Gabriela Firea, de exemplu, a criticat această hotărâre.

Marcel Ciolacu a preluat interimar şefia PSD, după ce Viorica Dăncilă a demisionat din funcţie, aproape de finalul unui CEx de aproximativ şase ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
oprea,
dăncilă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici