Ciolacu, reacţie după ce ministrul Agriculturii a anunţat că va cere demisia comisarului european pentru Agricultură

Premierul Marcel Ciolacu spune că nu a cerut nimeni demisia comisarului pe Agricultură, însă, „pentru câteva luni, nu e un capăt de ţară să cerem demisia cuiva”.

890 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, reacţie după ce ministrul Agriculturii a anunţat că va cere demisia comisarului european pentru Agricultură

Ciolacu, reacţie după de ministrul Agriculturii a anunţat că va cere demisia comisarului european pentru Agricultură

„Nu a cerut nimeni... Am vorbit şi cu dna Luminiţa Odobescu... Dl. ministru a spus foarte clar - dacă nu suntem în stare niciunul, ne dăm cu toţii demisia, în frunte cu comisarul european. Acum, pentru câteva luni, nu e un capăt de ţară să cerem demisia cuiva”, spune premierul marcel Ciolacu.

El a amintit că şi România a avut un post de comisar european pe Afgricultură, respectiv Dacian Cioloş.

„Ştiu că am avut şi noi un comisar pe agricultură. Eu nu îmi aduc aminte de nimic notabil ce s-a întâmplat în acea perioadă”, încheie Ciolacu.

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, anunţa luni că va cere demisia comisarului european pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, marţi, în cadrul Consiliului de Miniştri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici