Ciolacu respinge ideea modificării legii off-shore: Nu puneţi presiune pe un subiect care nu există

  • Premierul Marcel Ciolacu respinge ideea modificării legii off-shore.
  • El spune că acest subiect nu figurează pe agenda întâlnirii cu reprezentanţii OMV.
  • „Nu puneţi o presiune pe un subiect care nu există”, spune Ciolacu.
707 afișări
Imaginea articolului Ciolacu respinge ideea modificării legii off-shore: Nu puneţi presiune pe un subiect care nu există

„Este o solicitare din partea dânşilor să mă văd şi eu, şi dl. preşedinte al Senatului. Eu ştiu că este o lege a off-shorului, asumată de către noi... Există nişte litigii, iar preşedintelui OMV i-am solicitat să încercăm pe cale amiabilă să încheiem acele litigii pe care le are cu stratul român. Cred că o să fie pe agenda de discuţii”, spune premierul Marcel Ciolacu.

El precizează că subiectul modificării legii off-shore nu există.

„Eu nu pot să vorbesc un subiect pe care nu îl am pe agendă. Eu nu-l am. Eu am o lege off-shore în România pe care nu o negociez. Nu am nici de gând. Nu puneţi o presiune pe un subiect care nu există”, încheie Ciolacu.

Premierul are programată o întâlnire cu reprezentanţii OMV, luni, la ora 15.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici