Ciolacu vrea manşa Guvernului: Dacă nu se doreşte, alegerile anticipate vor fi direcţia

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus luni seara că rocada premierilor va avea loc în luna mai.

615 afișări
Imaginea articolului Ciolacu vrea manşa Guvernului: Dacă nu se doreşte, alegerile anticipate vor fi direcţia

Ciolacu vrea manşa Guvernului: Dacă nu se doreşte, alegerile anticipate vor fi direcţia

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a spus că nu sunt probleme în ceea ce priveşte respectarea acordului politic din coaliţie. El este convins că rocada premierilor va avea loc în luna mai.

„N-am auzit niciun factor decident nici de la PSD, nici de la PNL, care să ridice anumite probleme asupra acordului politic care a creat această coaliţie din care facem parte nu numai PSD şi PNL, ci şi UDMR şi minorităţi. Va avea loc acest schimb de prim-miniştri”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

El susţine că rocada va avea loc pe 23 sau 25 mai, iar peste 3-4 luni vor începe negocierile privind ministerele.

„Domnul prim-ministru Nicolae Ciucă e un om de onoare. E în primul rând militar şi general şi sunt ferm convins că nu sunt probleme. Atributul desemnării primului-ministru este al preşedintele României, conform Constituţiei. Dacă nu se doreşte, cu toate că nu sunt un mare fan al alegerilor anticipate, cred că aceea va fi direcţia”, a adăugat liderul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
premier,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici