Cioloş, despre „nou FSN”: Iohannis s-a poziţionat chiar naşul acestei monstruoase coaliţii

„Klaus Iohannis nu a mai jucat rolul de preşedinte al tuturor românilor, ci s-a poziţionat chiar naşul acestei monstruoase coaliţii”, declară preşedintele USR, Dacian Cioloş. El spune că USR nu poate gira constituirea unui „nou FSN”.

437 afișări
Imaginea articolului Cioloş, despre „nou FSN”: Iohannis s-a poziţionat chiar naşul acestei monstruoase coaliţii

Cioloş, despre „nou FSN”: Iohannis s-a poziţionat chiar naşul acestei monstruoase coaliţii

„Constatăm că preşedintele Iohannis şi-a abandonat rolul de mediator. Nu a mai jucat rolul de preşedinte al tuturor românilor, ci s-a poziţionat chiar naşul acestei monstruoase coaliţii PSD, PNL, UDMR. USR nu poate gira constituirea unui nou FSN, care va deţine întreaga putere în statul român”, spune Dacian Cioloş.

El afirmă că USR o să conducă opoziţia „la acest bloc antireformator”.

„E o coaliţie din care face parte şi PNL, care nu mai are nimic de-a face cu liberalismul. Liderii PNL abandonează orice speranţă de reformă a justiţiei şi legitimează un guvern care are toate premiezele patentate de Iordache şi Nicolicea, când vorbim de justiţie”, adaugă Cioloş.

El precizează că USR nu va merge la consultările de la Cotroceni.

“E un simulacru, cu un rezultat dinainte cunoscut”, conchide Cioloş.

Preşedintele Klaus Iohannis a chemat liderii formaţiunilor parlamentare, luni, la consultări pentru formarea noului guvern. Reprezentaţii PNL, PSD, UDMR şi ai minorităţilor naţionale merg împreună.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici