Cioloş, despre Schengen: Ciolacu să ceară ajutorul dacă nu se pricepe

Marcel Ciolacu să nu se joace cu şansele cetăţenilor români încă o dată şi să ceară ajutorul dacă nu se pricepe, transmite europarlamentarul Dacian Cioloş despre aderarea României la Spaţiul Schengen.

324 afișări
Imaginea articolului Cioloş, despre Schengen: Ciolacu să ceară ajutorul dacă nu se pricepe

Cioloş, despre Schengen: Ciolacu să ceară ajutorul dacă nu se pricepe

"Votăm azi (miercuri - n.r.), în Parlamentul European, a cincea rezoluţie in care cerem aderarea României la Spaţiul Schengen. Toţi europarlamentarii români şi-au făcut treaba şi au pus presiune pentru ca întreg Parlamentul să fie de partea României. Comisia Europeană este pentru aderarea României. E de datoria Guvernului condus de Marcel Ciolacu şi a Preşedintelui României să nu rateze încă o dată şansa cetăţenilor români de a circula fără controale între statele membre. Fereastra de oportunitate se tot închide cu cât ajungem mai aproape de alegerile europarlamentare”, afirmă Dacian Cioloş.

El afirmă că în 2022, deşi Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu nu şi-au asumat vina, „am pierdut pe mâna noastră”.

„Faptul că domnii Aurescu şi Bode nu mai sunt în Guvern arată că, fără să o spună public, chiar şi liderii Coaliţiei au înţeles ce nu a funcţionat. Fac acum un apel către Marcel Ciolacu să nu se joace cu şansele cetăţenilor români încă o dată şi să ceară ajutorul dacă nu se pricepe”, conchide Cioloş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici