Cioroianu: Inamicul numărul unu al PNL sunt problemele ţării, al doilea este PSD

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Adrian Cioroianu, a declarat, miercuri, în timpul lansării candidaţilor PNL din judeţ pentru alegerile parlamentare, că inamicul numărul unu al liberalilor sunt problemele ţării, iar al doilea este PSD.

15 afișări
Imaginea articolului Cioroianu: Inamicul numărul unu al PNL sunt problemele ţării, al doilea este PSD

Cioroianu: Inamicul numărul unu al PNL sunt problemele ţării, al doilea este PSD (Imagine: Mediafax Foto)

"PNL are un inamic principal, problemele ţării sunt inamicul numărul unu al PNL, iar inamicul numărul doi este PSD. Avem în Timiş candidaţi valoroşi, importanţi, care în timp au dovedit de ce sunt în stare şi au câştigat încrederea comunităţii. Va fi o bătălie dură, pentru că asta face votul uninominal, dar având în vedere că îi avem parteneri pe cei din filiala PNŢCD Timiş cred că vom avea un rezutat bun şi ne vom atinge obiectivele", a spus Cioroianu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici