Ciprian Ciucu, Violeta Alexandru, Rareş Bogdan şi Ionel Dancă, măsuraţi în sondajul pentru PMB-surse

Ciprian Ciucu, Violeta Alexandru, Rareş Bogdan şi Ionel Dancă sunt cei patru liberali care vor fi măsuraţi, de luni, pentru a vedea care dintre ei stă cel mai bine în sondaje, astfel încât să fie propus candidat PNL pentru Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), au afirmat surse din partid.

3350 afișări
Imaginea articolului Ciprian Ciucu, Violeta Alexandru, Rareş Bogdan şi Ionel Dancă, măsuraţi în sondajul pentru PMB-surse

Ciprian Ciucu, Violeta Alexandru, Rareş Bogdan şi Ionel Dancă, măsuraţi în sondajul pentru PMB-surse

Surse liberale au afirmat, pentru MEDIAFAX, că preşedintele PNL Sector, Ciprian Ciucu, şeful PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, europarlamentarul Rareş Bogdan şi şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban, Ionel Dancă urmează să fie măsuraţi într-un sondaj de opinie, începând de luni.

Conform sursei citate, în acest sondaj de opinie este posibil să fie introdus şi Stelian Bujdeanu, liderul consilierilor PNL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti

„Săptămâna care începe, luni, va intra în teren un sondaj de opinie care va testa potenţialii candidaţi ai partidului, patru la număr. Avem patru candidaţi păe care îi măsurăm, dar, evident, avem şi alţi candidaţi pe care îi măsurăm. (...) În măsura în care rezultatele sondajului sunt relevante. (...) Dacă sunt doi candidaţi apropiaţi ca parametru vom decide în funcţie şi de alte criterii. Dacă cineva iese în evidenţă şi în mod clar se dovedeşte că are cei mai buni parametri, acela va fi candidatul primar”, a spus, duminică dimineaţa, Ludovic Orban, la HotNews.ro.

Orban a precizat că el nu este măsurat în acest sondaj, din punct de vedere al posibilităţii de a candida la Primăria Capitalei.

„Eu sunt măsurat numai ca grad de satisfacţie faţă de exercitarea funcţiei de premier, caşi cotă de încrede ca lider politic, nu sunt măsurat ca şi candidat la Primăria Capitalei, pentru că misiunea mea este să câştig alegerile locale şi parlamentare şi să asigur o bună guvernare. Partidul m-a desemnat, eu nu pot să mă joc cu oamenii şi cu partidul”, a spus sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici