Circa 200 de persoane, în Piaţa Universităţii, afişând mesaje anti-Geoană

Circa 200 de manifestanţi s-au reunit, miercuri seară, la Piaţa Universităţii, afişând, în mod paşnic, pancarte pe care scrie "Geoană, jos mâna de pe Timişoara", "Nu Geoană, nu comunismului" şi agitând steaguri tricolore decupate la mijloc.

13 afișări
Imaginea articolului Circa 200 de persoane, în Piaţa Universităţii, afişând mesaje anti-Geoană

Circa 200 de persoane, în Piaţa Universităţii, afişând mesaje anti-Geoană

Manifestanţii sunt adunaţi în zona fântânii arteziene din Piaţa Universităţii, în imediata apropiere a cortului de campanie a lui Traian Băsescu, care are culoarea portocalie.

Ei ascultă melodii asociate fenomenului "Piaţa Universităţii", care sunt redate la capacitate maximă de două boxe mari, racordate la un sistem de sonorizare.

Cei prezenţi în Piaţa Universităţii au aprins lumânări, iar lângă acestea au pus o altă pancartă pe care se poate citi: "Timişoara, suntem cu tine".

Manifestanţii poartă asupra lor coli de hârtie A4 pe care sunt înscrise următoarele: "Clarificarea istoriei românilor", "Stop cenzurii şi filmelor trucate", "E nevoie de presă liberă", "Nu Geoană" şi "No comunism!".

În jurul manifestanţilor, ca de altfel, în tot perimetrul Pieţei Universităţii, au fost desfăşurate dispozitive de jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici