Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL, a discutat cu naşul său de cununie, Băsescu: Mi-a explicat de ce nu e bine să fac asta

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, spune că, înainte de a accepta candidatura, a discutat cu naşul său de cununie: „Mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta, lucru pe care l-a făcut şi tatăl meu. Nu am ascultat”, spune el.

1564 afișări
Imaginea articolului Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL, a discutat cu naşul său de cununie, Băsescu: Mi-a explicat de ce nu e bine să fac asta

Sursa Foto: Ştirile Kanal D

Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat dacă a vorbit cu naşul său de cununie, Traian Băsescu, înainte de a decide să candideze la Primăria Capitaleri.

„Foarte bună întrebarea, îmi place că mă întrebaţi de domnul Traian Băsescu dar nu mă întrebaţi, dacă e să vă referiţi la rude, de străbunicul din partea mamei şi la străbunica din partea tatălui. Unul a întemeiat parte din folclorul autentic românesc scris, vocea este pe banda filmului Baltagul, iar celălalt este Ion Mihalache”, a răspuns Cîrstoiu.

El afirmă că a discutat cu Traian Băsescu.

„Am avut o discuţie cu domnia sa, o discuţie lungă, în care domnia sa (..) mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta. (..) dându-mi nişte argumente strict personale, strict umane. Lucru pe care, cinstit, l-a făcut şi tatăl meu. Nu am ascultat, aşa sunt eu, nu am ascultat niciodată. Şi mai importante sunt argumentele nu care ţin de mine ci cele care ţin de ceea ce cred. Şi dacă am făcut treaba asta, nu am făcut-o pentru un avantaj personal. (...) Întrebaţi-l pe domnul Băsescu, la un moment dat, ce părere are şi dacă mă votează”, încheie Cîrstoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici