Cîţu, despre relaţia cu ministrul Sănătăţii: Ne mai contrazicem

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat dacă există tensiuni între el şi ministrul Vlad Voiculescu şi a spus că uneori ei se contrazic. Prim-ministrul are şi o explicaţie: informaţiile nu ajung întotdeauna în acelaşi timp la ei doi.

601 afișări
Imaginea articolului Cîţu, despre relaţia cu ministrul Sănătăţii: Ne mai contrazicem

Premierul Cîţu, despre relaţia cu ministrul Sănătăţii: Ne mai contrazicem

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat dacă există tensiuni între el şi ministrul Vlad Voiculescu şi a spus că uneori ei se contrazic. Prim-ministrul are şi o explicaţie: informaţiile nu ajung întotdeauna în acelaşi timp la ei doi.

Premierul Florin Cîţu a vorbit despre relaţia cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi a spus: „ne mai contrazicem, informaţiile nu ajung întotdeauna la noi în acelaşi timp”. Totuşi, şeful Guvernului susţine că nu este vorba despre tensiuni şi că nu are informaţii despre încălcări ale regulilor din campania de vaccinare.

„În primul rând nu există tensiuni. Da, ne mai contrazicem pentru că informaţiile nu ajung întotdeauna la noi în acelaţi timp. Sunt câteva lucruri la care ţin foarte mult. Campania de vaccinare eu o văd într-un mod pozitiv, nu sunt adeptul măsurilor punitive când vine vorba de o campanie de vaccinare care are ca scop să aibă cât mai mulţi oameni vaccinaţi. În acelaşi timp, este adevărat că dacă există încălcări flagrante ale modului în care noi am decis să facem această vaccinare, cei responsabili trebuie să răspundă. Eu până în acest moment nu am primit informaţii că ar exista aşa ceva. Obiectivul nostru este să vaccinăm cât mai mulţi români într-o perioadă cât mai scurtă, pe acest lucru ar trebui să ne concentrăm”, a anunţat, sâmbătă, premierul Florin Cîţu.

În ceea ce priveşte tragedia de ala Matei Balş, premierul a dezvăluit faptul că nu a primit raportul de la Ministerul Sănătăţii. Cîţu a precizat că măsurile vor fi anunţate public după primirea raportului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici