Ciucă, despre măsurile fiscale: Vom analiza şi în funcţie de efecte vom lua o decizie

„În funcţie de efectul pe care îl produc aceste măsuri vom analiza, vom discuta în coaliţie şi în funcţie de efecte vom lua o decizie”, spune liderul PNL, Nicolae Ciucă, despre pachetul de măsuri fiscale, pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea în Parlament.

322 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre măsurile fiscale: Vom analiza şi în funcţie de efecte vom lua o decizie

Ciucă, despre măsurile fiscale: Vom analiza şi funcţie de efecte vom lua o decizie

„Am afirmat de fiecare dată când am primit această întrebare că în momentul de faţă este o decizie luată şi am convenit că în funcţie de efectul pe care îl produc aceste măsuri vom analiza, vom discuta în coaliţie şi în funcţie de efecte vom lua o decizie”, spune Nicolae Ciucă despre pachetul de măsuri fiscale, pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea în Parlament.

Întrebat dacă plata cu cash rămâne, liderul PNL a spus: „Este de asemenea o analiză pe care am discutat-o de fiecarea dată şi trebuie să vedem care este impactul. Este vorba despre o sumă, discutăm de 5 mii de lei, pe care orice persoană poate să o plătească într-o zi, într-un loc. Dacă are nevoie de să plătească 5.000 de lei în mai multe locuri, poate să o facă. Aşa este prevederea legală”.

Scutirea de impozit pe venit pentru IT-işti se elimină de la 1 noiembrie, în timp ce angajaţii din construcţii, agricultură şi industrie alimentară nu vor mai fi scutiţi de la plata contribuţiei la sănătate (CASS) şi a contribuţiei asigurătorie pentru muncă (CAM). Sunt măsuri incluse în pachetul de modificări fiscale pe care Guvernul şi-a asumat răspunderea. Legea privind unele măsuri fiscal-bugetare privind asigurarea sustenabilităţii financiare a României pe termen lung a fost publicată vineri în Monitorul Oficial, după ce a fost promulgată de preşedintele Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici