Ciucă, despre podul suspendat de la Brăila: În decembrie vom avea acest pod în circulaţie

În decembrie vom avea podul suspendat de la Brăila în circulaţie, declară premierul Niculae Ciucă. El afirmă că, pe baza experienţei de la Brăila, România ar putea construi în viitor poduri suspendate.

150 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre podul suspendat de la Brăila:  În decembrie vom avea acest pod în circulaţie

Ciucă, despre podul suspendat de la Brăila: În decembrie vom avea acest pod în circulaţie

Am venit astăzi în judeţul Brăila pentru a putea să evaluăm la faţa locului stadiul derulării lucrărilor la podul suspendat peste fluviul Dunărea. Am discutat toate elementele de detaliu şi data de finalizare a lucrării. Este evident că, deşi ne aflăm în întârziere, proiectul trebuia predat anul trecut, în decembrie, avem garanţii în acest moment de la constructor şi beneficiar că se vor întreprinde toate demersurile şi se vor executa lucrările, astfel încât în luna decembrie anul acesta podul să poată fi dat în circulaţie. Este un proiect cu care ne mândrim”, spune premierul Nicolae Ciucă.

El afirmă că România ar putea construi în viitor poduri suspendate.

„Îmi spunea dl. director că parctic prin această lucrare România face un pas înainte în ceea ce priveşte construcţia de poduri suspendate. Practic este singurul post pod suspendat pe teritoriul ţării noastre. Noi avem datoria să putem să asigurăm finanţarea, dumnealor să dezvolte lucrările, să înveţe. Este un aport al mai multor companii din mai multe ţări. Este foarte important ca inginerii inginerii noştri să poată să identifice şi să desluşească alte dezvoltări tehnologice prin care să putem în viitor să dezvoltăm astfel de lucrări, de ce nu cu forţele proprii. Ca atare, în decembrie vom avea acest pod în circulaţie”, conchide Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici