Ciucă, la 6 luni de guvernare: Am amânat evaluarea până la sfârşitul lunii iunie

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că evaluarea ministerelor la 6 luni de la guvernare, a fost amânată pentru sfârşitul lunii iunie.

76 afișări
Imaginea articolului Ciucă, la 6 luni de guvernare: Am amânat evaluarea până la sfârşitul lunii iunie

Ciucă, la 6 luni de guvernare: Am amânat evaluarea până la sfârşitul lunii iunie

„Se împlinesc 6 luni de când am preluat guvernarea. Este un prilej să putem să privim cu optimism către obiectivele pe care ni le-am asumat. Nu o să facem un bilanţ astăzi pentru că am convenit ca această activitate să aibă loc la sfârşitul lunii iunie din motive şi argumente cât se poate de obiective. Ne aflăm în plin proces de finalizare a jaloanelor şi ţintelor asumate pentru trimestrul al doilea şi primul semestru al acestui an şi am convenit la nivelul coaliţiei ca procesul de evaluare pe care îl asumasem pentru primele şase luni să fie prelungit până la sfârşitul lunii iunie, când fiecare dintre ministerele coordonatoare de reforme vor trebui să-şi îndeplinească obiectivele asumate”, a spus Nicolae Ciucă.

Acesta a precizat că la evaluarea ministerelor se va ţine cont de finalizarea a 58 de apeluri.

„Vă rog să acordaţi atenţia cuvenită pentru că aşa cum a rezultat din ultima întâlnire a comitetului interministerial sunt în curs de derulare o serie de demersuri prin care până la sfârşitul acestei luni să putem să înaintăm prima cerere de finanţare. Practic săptămâna viitoare MIPE va transmite cererea către Bruxelles, pe de cealaltă parte până la sfârşitul lunii iunie avem obligaţia să finalizăm cele 58 de apeluri din 69, ca atare de aceea am amânat această evaulare, pentru că evaluarea va depinde îndeplinirea acestui obiectiv de finalizare a celor 58 de apeluri”, a mai spus premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici