Ciucă: La europarlamentare am decis să avem liste comune

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, spune, miercuri, că PSD şi PNL vor avea o listă comună la alegerile europarlamentare.

376 afișări
Imaginea articolului Ciucă: La europarlamentare am decis să avem liste comune

Ciucă: La europarlamentare am decis să avem liste comune

„La europarlamentare am decis să avem liste comune”, spune preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

„Nu e vorba de a câştiga un partid sau altul un primar sau preşedinte de consiliu judeţean, ci ce câştigă România prin stabilitate”, spune Nicolae Ciucă, întrebat ce pierd PSD şi PNL pentru că vor candida pe listă comună la alegerile europarlamentare.

Întrebat dacă liderii coaliţiei au decis că alegerile prezidenţiale vor avea loc în luna septembrie, Ciucă a spus: „Una e să discutăm, alta e să luăm decizii”.

Totodată, el a fost întrebat ce s-a întâmplat între decizia de la Sinaia, Prin noi înşine, şi astăzi când s-a decis ca PNL să aibă listă comună cu PSD la europarlamentare.

"Absolut nimic. A ne duce mai departe această asumare, candidând cu proprii noştri candidaţi de primari pe liste proprii".

Liderii coaliţiei au decis comasarea alegerilor europarlamentare şi locale, iar lista comună PSD-PNL la europarlamentare urmând a fi deschisă de un independent. De asemenea, se ia în calcul şi ca alegerile prezidenţiale să fie devansate în luna septembrie.

Mai mult de 60% dintre români doresc comasare, spune vicepreşedintele PSD Mihai Tudose, după şedinţa de miercuri dimineaţă a coaliţiei de guvernare.

Conducerile PSD şi PNL se întrunesc de la ora 16.00 pentru a valida strategia. Ciolacu şi Ciucă vor susţine o conferinţă de presă la ora 19.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici