Ciucă, la şedinţa de învestitură a Guvernului Ciolacu: prin votul de astăzi asigurăm stabilitate

Preşedintele Senatului României, Nicolae Ciucă, a declarat de la microfonul Parlamentului că prin învestirea Guvernului Ciolacu se asigură stabilitatea României.

91 afișări
Imaginea articolului Ciucă, la şedinţa de învestitură a Guvernului Ciolacu: prin votul de astăzi asigurăm stabilitate

Ciucă, la şedinţa de învestitură a Guvernului Ciolacu: prin votul de astăzi asigurăm stabilitate

Discursul a fost ţinut joi, în faţa plenului reunit al Parlamentului.

„Eu cred că tărie că vremea mineriadelor politice, a urii între partide a trecut”, a spus Nicolae Ciucă, fostul premier al României.

Liderul liberal a vorbit despre măsurile luate de Guvernul pe care l-a condus şi despre priorităţile viitorului Cabinet în domeniul infrastructurii.

„Prin votul de astăzi asigurăm stabilitate”, a precizat şeful Senatului.

Membrii Guvernului Ciolacu se află joi, în Parlament. Pe ordinea de zi a şedinţei figurează prezentarea Programului şi a Listei Guvernului de către Marcel Ciolacu, candidatul desemnat pentru funcţia de prim-ministru, dezbateri asupra Programului şi Listei Guvernului şi votul asupra cererii de acordare a încrederii Parlamentului asupra Programului şi a întregii Liste a Guvernului.

Miercuri toţi miniştrii desemnaţi au primit avize favorabile în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici