Ciucă: M-aş bucura să vină Năstase la PC

Venirea fostului lider PSD Adrian Năstase în rândurile conservatorilor ar constitui un prilej de bucurie pentru PC, pentru că Năstase este un om valoros, care are încă multe de spus în politică, a declarat vineri, purtătorul de cuvânt al PC, deputatul Bogdan Ciucă.

1 afișare
Imaginea articolului Ciucă: M-aş bucura să vină Năstase la PC

Ciucă: M-aş bucura să vină Năstase la PC

Întrebat care este motivul întâlnirii pe care o vor avea luni preşedintele PC Dan Voiculescu şi Adrian Năstase, Ciucă a spus că nu a fost înştiinţat despre acest lucru.

"Nu ştiu nimic despre acest subiect, nu pot să fac comentarii. Ieri (n.r. - joi), când am văzut ştirea la care vă referiţi, eram la Roman, unde am birou parlamentar, aşa că n-am putut să... Nu cunosc ce ar putea să discute", a spus Bogdan Ciucă, într-o conferinţă de presă la Galaţi.

Întrebat dacă s-ar mira să-l aibă coleg de partid pe Adrian Năstase, deputatul consevator a spuns că fostul premier este un om valoros şi s-ar bucura să se alăture PC.

"Nu m-ar mira, m-aş bucura. Cred că Adrian Năstase are foarte multe de spus în politica românească şi în relaţiile pe care România le are în plan extern. Părerea mea personală. Cred că este un om valoros şi cred că lecţia aceasta cu pierderea unor funcţii de comandă la nivelul Guvernului şi în partid i-a prins bine, mai mult de atât nu pot să comentez că nici măcar nu ştiu care este scopul întâlnirii dintre domnul Voiculescu şi domnul Năstase", a spus Ciucă.

În opinia acestuia, Năstase are valoare politică şi încă multe de spus. "Comparaţi-l cu mulţi dintre cei care compun acum Parlamentul sau care conduc alte partide şi prin comparaţie am gândit că domnia sa are încă foarte multe de spus în politica românescă. Sunt convins că Nastase ar fi bine primit şi de colegii conservatori. Dar discutăm despre un subiect care nu există", a declarat purtătorul de cuvânt al PC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici