Ciucă: Următorul nostru obiectiv este clar - aderarea deplină la Spaţiul Schengen

Următorul nostru obiectiv este clar: aderarea deplină la Spaţiul Schengen, inclusiv cu graniţele terestre, cât mai repede posibil, afirmă preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

207 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Următorul nostru obiectiv este clar - aderarea deplină la Spaţiul Schengen

Ciucă: Următorul nostru obiectiv este clar - aderarea deplină la Spaţiul Schengen

„În viaţă şi în istorie există momente decisive care marchează sfârşitul unor etape şi începutul unui nou viitor. Sunt acele momente la care ne referim cu <înainte> şi <după>. 31 martie 2024 este şi ea o astfel de dată. De astăzi, ţara noastră va face parte din Schengen cu frontiere aeriene şi maritime”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

Până acum, adaugă liderul PNL, România a urmat un drum lung.

„Ridicarea vizelor din 2002 şi admiterea în UE în 2007 au fost etape majore în parcursul nostru de până azi. Iar următorul nostru obiectiv este clar: aderarea deplină la Spaţiul Schengen, inclusiv cu graniţele terestre, cât mai repede posibil”, încheie Nicolae Ciucă.

România şi Bulgaria au devenit, de duminică, 31 martie, state membre ale spaţiului Schengen aerian şi maritim.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici