Ciuhandu: Desemnarea lui Boc pentru funcţia de premier, un "afront la adresa clujenilor"

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al PNŢCD, Gheorghe Ciuhandu, susţine că desemnarea lui Emil Boc pentru funcţia de premier reprezintă "un afront la adresa clujenilor", dar "România va trebui să se obişnuiască cu toanele lui Băsescu".

12 afișări
Imaginea articolului Ciuhandu: Desemnarea lui Boc pentru funcţia de premier, un "afront la adresa clujenilor"

Ciuhandu: Desemnarea lui Boc pentru funcţia de premier, un "afront la adresa clujenilor" (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unul comunicat remis, luni, de preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al PNŢCD, Gheorghe Ciuhandu, "este regretabil acest circ mediatic şi decizional pe care l-a început preşedintele Băsescu prin numirea şi retragerea precipitată a celui pe care l-a desemnat cu atâta emfază ca prim-ministru".

Potrivit lui Ciuhandu, desemnarea primarului municipiului Cluj-Napoca pentru funcţia de premier contravine condiţiilor asumate de preşedinte şi "este un afront adus la adresa locuitorilor din Cluj-Napoca, de la care Emil Boc a primit un vot pentru a fi primar, nu premier".

"Cele întâmplate ridică mari semne de întrebare asupra seriozităţii actului de guvernare. Din păcate, însă, de acum încolo, România va trebui să se obişnuiască cu toanele domnului Băsescu", susţine Ciuhandu.

Preşedintele Traian Băsescu l-a desemnat, luni, pe Emil Boc pentru funcţia de premier, după ce Theodor Stolojan a anunţat că şi-a depus mandatul de premier la preşedinte, afirmând că a decis să dea o speranţă tinerei generaţii de politicieni, care să intre în politică la nivel de vârf.

Citeşte şi:

Boc, desemnat premier de Băsescu

BIO: Emil Boc, de la Primăria Clujului la conducerea Guvernului PDL-PSD

Boc anunţă crearea unui grup consultativ care să ofere soluţii pentru criza economică

Stolojan renunţă la nominalizarea pentru funcţia de premier

Procedura de desemnare a premierului României

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici