Clotilde Armand a postat o poză cu Vasile Blaga care a blocat o bandă de circulaţie cu maşina personală | FOTO

  • Clotilde Armand a pus pe Facebook o poză cu Vasile Blaga care blochează un întreg sens de mers cu maşina.
  • Ea i-a transmis liberalului că doar pentru că e eurodeputat nu înseamnă că regulile nu se aplică şi pentru el.
  • Europarlamentarul USR mai spune că fostul şef al MAI ar trebui să ştie acest lucru.
558 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand a postat o poză cu Vasile Blaga care a blocat o bandă de circulaţie cu maşina personală | FOTO

Clotilde Armand a postat o poză cu Blaga care a blocat o bandă de circulaţie cu maşina personală

„Iată-l pe domnul Vasile Blaga blocând cu maşina banda dreaptă de circulaţie în Piaţa Domenii...”, a scris Clotilde Armand, sâmbătă, pe Facebook.

Ea a adăugat că din cauza lui Vasile Blaga se circula pe o singură bandă în acea zonă a Bucureştiului.

„Voiam doar să-i transmit că dacă eşti eurodeputat nu înseamnă că regulile nu se aplică. E o chestiune de bun simţ elementar. Pentru că din cauza lui se circula în zonă pe o singură bandă. Fostul şef de la MAI ar trebui să ştie asta”, a conchis Armand.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici