Coaliţia se reuneşte, sâmbătă, la Guvern

Reprezentanţii coaliţiei PSD-PDL se vor reuni, sâmbătă, la Guvern, după ora 18.00, unde reprezentanţii Executivului discută, la această oră, cu cei ai sindicatelor despre salarizarea unitară, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

15 afișări
Imaginea articolului Coaliţia se reuneşte, sâmbătă, la Guvern

Coaliţia se reuneşte, sâmbătă, la Guvern (Imagine: Mediafax Foto/Răzvan Chiriţă)

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, la intrarea în sediul Guvernului, că motivul pentru care a fost convocată coaliţia este discutarea tuturor amendamentelor la proiectul legii de salarizare unitară a bugetarilor.

Premierul Emil Boc se întâlneşte, sâmbătă, la Guvern, cu liderii sindicali, pentru o ultimă discuţie privind proiectul legii de salarizare unitară înainte ca Guvernul să decidă care dintre amendamentele primite vor fi incluse în document şi transmise Parlamentului, pentru asumarea răspunderii.

La întâlnire participă şi reprezentanţii ministerelor implicate în elaborarea legii.

Mai multe federaţii ale bugetarilor afiliate la confederaţii diferite au semnat, joi, o alianţă, cerând Guvernului să nu-şi asume răspunderea în faţa Parlamentului pe actualul proiect al legii unice de salarizare şi să renegocieze actul normativ, astfel încât toţi bugetarii să aibă salarii decente şi să se ţină cont de principiile asumate în urmă cu trei luni, când a început negocierea pe această lege.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici