Codrin Dumitru Munteanu, noul subprefect al Capitalei

Fostul subprefect al judeţului Covasna, Codrin Dumitru Munteanu, a fost desemnat noul subprefect al Capitalei în locul Cristinei Ecaterina Coruţ, destituită săptămâna trecută, informează Prefectura Bucureşti.

199 afișări
Imaginea articolului Codrin Dumitru Munteanu, noul subprefect al Capitalei

Codrin Dumitru Munteanu, noul subprefect al Capitalei

Codrin Dumitru Munteanu (33 de ani) este licenţiat în drept şi are studii academice postuniversitare în ştiinţe administrative.

Anterior preluării funcţiei de subprefect al Covasnei, Munteanu a lucrat la Direcţia Verificarea legalităţii actelor, Contencios administrativ, Resurse umane şi Relaţii publice din cadrul aceleiaşi instituţii şi a fost lector la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca - Facultatea de Administraţie Publică (Extensia Universitară Sfântu Gheorghe; Curs de drept administrativ).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici