Colegiu Director al PDL se reuneşte duminică, pe tema alegerilor locale

Reprezentanţii PDL se vor reuni, duminică după-amiază, la ora 16.00, în Colegiul Director, pentru ca fiecare organizaţie a partidului să informeze conducerea PDL cum merge în alegerile locale, adică dacă va prefera sigla partidului sau o mişcare populară la nivelul judeţului, a declarat Cezar Preda.

146 afișări
Imaginea articolului Colegiu Director al PDL se reuneşte duminică, pe tema alegerilor locale

Colegiu Director al PDL se reuneşte duminică, pe tema alegerilor locale (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Deputatul PDL Cezar Preda, preşedinte al organizaţiei PDL Buzău, a precizat, pentru MEDIAFAX, că duminică, în toată ţara, au avut loc şedinţe ale Birourilor Permanente ale organizaţiilor PDL, în care au decis cum vor merge în alegerile locale.

"Astăzi am avut Birouri Permanente în toată ţara, iar la Colegiul Director urmează să anunţăm fiecare judeţ cum mergem în alegeri, dacă mergem pe varianta unei mişcări populare sau sub sigla partidului", a explicat Cezar Preda.

El a mai spus că şedinţa Colegiului Director al PDL va începe duminică, la ora 16.00, la sediul PDL din Modrogan 1.

O reuniune a Colegiului Director al PDL a avut loc şi în urmă cu o săptămână.

La finalul şedinţei de duminica trecută, preşedintele PDL Emil Boc declara că partidul nu va încheia la nivel naţional niciun fel de alianţă pentru locale, dar organizaţiile judeţene pot decide să încheie alianţe pe plan local, sub denumirea "Mişcarea Populară", cu sigla inima.

Emil Boc a precizat că decizia Colegiului Director este ca PDL să nu încheie la nivel naţional niciun fel de alianţe pentru alegerile locale, dar va lăsa la latitudinea organizaţiilor judeţene ale partidului să decidă dacă vor încheia, pentru maximizarea rezulatelor, alianţe judeţene cu alte formaţiuni politice.

El a spus că dacă organizaţiile judeţene vor decide să încheie alianţe pe plan local, acestea se vor face sub denumirea "Mişcare Populară", cu sigla inima.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici