COMENTARIU Lelia Munteanu: Se naşte România Normală. Mii de români au votat deja pentru turul doi!

Hai ku Vasilica-san!

3056 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Se naşte România Normală. Mii de români au votat deja pentru turul doi!

COMENTARIU Lelia Munteanu: Se naşte România Normală. Mii de români au votat deja pentru turul doi!

Văzând că nu mai începe campania electorală, vreo două mii de români din diaspora au votat deja, prin corespondenţă, şi pentru turul doi al Prezidenţialelor. Asta numesc eu naşterea României Normale din spiritul Lucrului Bine Făcut.

Intelectualul fin Liiceanu a ieşit să dirijeze traficul electoral, îndemnându-l pe intelectualul fin Paleologu să se dea la o parte, ca să încapă matrixianul Barna. Păcat, În ultima vreme, candidatul PMP căpătase un patos suspect, de Rică Venturiano.

Vasilica-samuraia merge înainte, chiar dacă colegi din PSD au tot bushido. Şi s-ar putea s-o buşească şi mâine la 14, dacă vor dezerta în tabăra PNL.

Nu pricep de ce atâta secretoşenie. Ludovic Orban a fost desemnat de Preşedinte să adune o Majoritate. În loc s-o fi măsurat la vedre şi s-o exhibe mândru, Normalul lui Iohannis o dă-n secretoşenie: că o să vedem noi, că parte din Majoritate vrea să-şi păstreze anonimatul...

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici