COMENTARIU Sorin Avram | August, luna în care Florin Cîţu nu va mai fi premier

USR-PLUS nu va uita şi nu va ierta, aşa că va fi în permanenţă cu ochii pe premierul PNL, Florin Cîţu, pentru a-i vâna greşelile şi pentru a forţa demiterea sau demisia acestuia. Semnalul l-a dat deja Vlad Voiculescu, una dintre vedetele USR-PLUS, cel care a fost dat afară din guvern de Florin Cîţu şi care a spus că acesta ”nu este premierul de care România are nevoie”.

3377 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram | August, luna în care Florin Cîţu nu va mai fi premier

COMENTARIU Sorin Avram | August, luna în care Florin Cîţu nu va mai fi premier

Florin Cîţu este cel care şi-a asumat public sarcina de a coordona campania de vaccinare. Klaus Iohannis s-a retras de mult din poveste, iar Valeriu Gheorghiţă este pus în fruntea comitetului naţional de vaccinare pentru a crea senzaţia că toate lucrurile sunt sub control, dat fiind faptul că de aceasta se ocupă, teoretic, un reprezentant al Armatei Române. Domnul Cîţu este cel care a întâmpinat primele cutii cu doze de vaccin, a făcut spectacol cu prezenţa sa la centrul de vaccinare şi anunţă toate transporturile de vaccin care ajung în România.

Acelaşi Florin Cîţu promite deschiderea de noi centre de vaccinare şi tot domnia sa dă asigurări că relaxarea este aproape, pentru că în câteva săptămâni se va ajunge la imunizarea în masă. Iniţial, premierul Cîţu promitea 10,4 milioane de vaccinări în septembrie. Prin vaccinări ar trebui să se înţeleagă imunizări, adică 10,4 milioane de români injectaţi cu ambele doze. În ciuda faptului că în România s-au făcut numai 2,5 milioane de vaccinări de la începutul anului şi până în prezent, adică în trei luni şi jumătate, şi numai în 1,5 milioane de cazuri s-a făcut şi rapelul, domnul Cîţu a fixat ţinte mult mai ambiţioase. Aşa, de încălzire, Florin Cîţu a promis 10 milioane de vaccinări până în august, după care a venit şi a spus că 5 milioane de imunizări se vor realiza până în iunie.

Bine, dacă în iunie nu se vor fi făcut 5 milioane de imunizări, poate domnul Cîţu va scăpa, cerând răbdare până în luna august. Ei, dar dacă nici în august nu se va atinge ţinta fixată de 10 milioane de imunizări, atunci USR-PLUS nu se va lăsa până nu-l va vedea pe acesta plecând din biroul de premier. Aşadar, Florin Cîţu, dacă vrea să mai rămână premier, iar PNL să nu iasă şifonat din confruntarea cu vioara a II-a a coaliţiei, ar trebui să se concentreze pa aprovizionarea cu vaccinuri, pe plata la zi a celor din centrele de vaccinare, pe trimiterea serului şi în mediul rural şi pe organizarea unei campanii eficiente de comunicare. În cazul în care Klaus Iohannis, Florin Cîţu şi PNL nu vor înţelege că premierul trebuie înlocuit, atunci vor intra în scenă prietenele USR-PLUS, reţelele de socializare, care vor umple imediat Piaţa Victoriei, poate chiar pe 10 august. Punct final.

 


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici