Comisia juridică a Camerei Deputaţilor: NUP în cazul lui Adrian Năstase

Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a decis, luni, să recomande plenului să nu fie începută urmărirea penală în cazul lui Adrian Năstase, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul PDL în comisie, deputatul Daniel Buda.

20 afișări
Imaginea articolului Comisia juridică a Camerei Deputaţilor: NUP în cazul lui Adrian Năstase

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor: NUP în cazul lui Adrian Năstase (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit lui Buda, membru al comisiei juridice, decizia a fost luată cu două voturi împotrivă, aparţinând PDL, în timp ce UDMR s-a abţinut.

Daniel Buda a arătat că cei doi reprezentanţi ai PDL în comisie au fost "împotrivă" pe motiv că Parlamentul nu este cel care trebuie să decidă asupra vinovăţiei sau nevinovăţiei unei persoane, "ci doar justiţia".

Buda a mai spus că raportul comisiei juridice va fi depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor şi apoi trimis spre dezbatere plenului.

Potrivit lui Daniel Buda, şedinţa comisiei juridice în care s-a luat această decizie privind Adrian Năstase a fost condusă de vicepreşedintele comisie, Florin Iordache (PSD).

Citeşte şi

DNA cere avizul Camerei Deputaţilor în cazul Adrian Năstase

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici