Comisia SRI: Deputatul PSD Andreea Cosma, AUDIATĂ săptămâna viitoare

Deputatul PSD Andreea Cosma, fostul ofiţer SRI Daniel Florea şi actualul şef al Direcţiei de Informaţii Prahova vor fi audiaţi săptămâna viitoare de către Comisia SRI, a anunţat, marţi, preşedintele acestui for, Adrian Ţuţuianu.

302 afișări
Imaginea articolului Comisia SRI: Deputatul PSD Andreea Cosma, AUDIATĂ săptămâna viitoare

Comisia SRI: Deputatul PSD Andreea Cosma, AUDIATĂ săptămâna viitoare (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

„Am luat în discuţie mai mult solicitări adresate de mai multe persoane fizice sau juridice şi am decis ca săptămâna viitoare în ziua de marţi, probabil ora 14.00, să invităm la audieri pe doamna Andreea Cosma, domnul Daniel Florea, fost ofiţer în Serviciul Român de Informaţii şi pe actualul şef al Direcţiei de Informaţii al judeţului Prahova pe chestiuni care ţin de activitatea SRI şi nu pe chestiuni care ţin - să spunem - de aspecte procesuale pe care familia Cosma sau Daniel Florea le au în curs la instanţele de judecată”, a spus preşedintele Comisiei SRI, Adrian Ţuţuianu.

Deputatul PSD de Prahova, Andreea Cosma, a transmis Comisiei SRI, la sfârşitul lunii februarie, o scrisoare în care reclamă „situaţia de la Prahova”, legată de procurorul Mircea Negulescu şi relaţiile acestuia cu actualul şef al SRI Prahova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici