Conducerea PDL se reuneşte vineri la Timişoara pentru un BPN şi o dezbatere despre regionalizare

Conducerea Partidului Democrat Liberal se reuneşte, vineri, la Timişoara, unde vor avea loc constituirea Comisiei Naţionale de Infrastructură, Energie şi Mediu, şedinta BPN şi dezbaterea "Regionalizare, reforma statului şi măsuri de relansare economică".

238 afișări
Imaginea articolului Conducerea PDL se reuneşte vineri la Timişoara pentru un BPN şi o dezbatere despre regionalizare

Conducerea PDL se reuneşte vineri la Timişoara pentru un BPN şi o dezbatere despre regionalizare (Imagine: Mediafax Foto)

Conducerea Partidului Democrat Liberal informează că se va reuni vineri la Timişoara la Centrul de Afaceri.

Cu această ocazie vor avea loc o şedinţă de constituire a Comisiei Naţionale de Infrastructură, Energie şi Mediu a PDL, o şedinţă a Biroului Permanent Naţional al PDL, precum şi dezbaterea cu tema «Regionalizare, reforma statului şi măsuri de relansare economică».

BPN al PDL nu s-a reunit, în această săptămână, în şedinţă, dar liderii şi şefii filialelor au participat, duminică, la şedinţa de constituire a Comisiei pentru Muncă şi Protecţie Socială a PDL. La reuniune au fost prezenţi, alături de 405 delegaţi, si premierul Emil Boc, prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase, secretarul general al partidului, Ioan Oltean, ministrul Muncii, Sulfina Barbu.

Fostul ministru al Muncii Ioan Botiş a fost ales, duminică, preşedinte al Comisiei pentru Muncă şi Protecţie Socială a PDL, el întrunind un număr de 360 de voturi "pentru" şi 28 de voturi "împotrivă" din partea delegaţilor comisiilor judeţene de muncă ale partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici