Conducerile filialelor PNL Arad, Dâmboviţa, Ialomiţa, Sector 2 şi Sector 5 au fost dizolvate

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, luni, dizolvarea conducerilor organizaţiilor şi numirea unor lideri interimari la Arad, Dâmboviţa, Ialomiţa, Sector 2 şi Sector 5, motivaţia fiind scorul de la prezidenţiale, iar în cazul filialelor din Bucureşti tensiunile generate de foştii lideri.

43 afișări
Imaginea articolului Conducerile filialelor PNL Arad, Dâmboviţa, Ialomiţa, Sector 2 şi Sector 5 au fost dizolvate

Conducerile filialelor PNL Arad, Dâmboviţa, Ialomiţa, Sector 2 şi Sector 5 au fost dizolvate

"Au fost nişte decizii de reorganizare la anumite filiale, au fost numite birouri interimare la Sectorul 2 în frunte cu domna Mariana Câmpeanu - preşedinte interimar, la Sectorul 5 Cristian Olteanu - preşedinte interimar, în judeţul Arad preşedinte interimar deputatul Mihai Calimente, la Dâmboviţa preşedinte intermar Daniel Chiţoiu, vicepreşedinte al partidului, şi la Ialomiţa preşedinte interimar Ioan Martin vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi Cristina Pocora vicepreşedinte", a anunţat Crin Antonescu, la finalul şedinţei Consiliului Naţional Executiv.

Întrebat dacă schimbarea conducerii Sectorului 2 a fost legată de faptul că organizaţia nu a grăbit excluderea lui Viorel Cataramă, Antonescu a răspuns negativ.

"Sectoarele 2 şi 5 nu au avut rezultate rele, numai că ele trebuie raportate la trendul politic din Bucureşti. Sunt căutări ale unei formule mai coerente şi mai eficiente. Acolo au existat contestaţii în legătură cu mai multe rânduri de alegeri, formule care în mod tradiţional au generat tensiuni. Eu am spus foarte clar şi mi-am asumat şi aceste propuneri, partidul nu mai poate să meargă pe logica intrigii, logica micilor împăcări, ci pe logica performanţelor electorale şi trebuie să găsim formule care şi în sectoarele bucureştene, şi la Arad, şi la Dâmboviţa şi la Ialomiţa să ne permită să obţinem încrederea şi implicit voturile alegătorilor, atâţia câţi vor fi", a conchis Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici