Consiliera USR care a votat bugetul propus de un primar PSD ar putea fi exclusă din partid

  • Vicepreşedintele USR, Claudiu Năsui, a anunţat, vineri, că va cere retragerea sprijinului politic şi excluderea din USR a consilierei Isabela Boţogan.
  • Aceasta a votat pentru adoptarea bugetului pentru anul 2020, propus de primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu (PSD).
  • El afirmă că votul consilierei Isabela Boţogan este „o mare dezamăgire”.
3874 afișări
Imaginea articolului Consiliera USR care a votat bugetul propus de un primar PSD ar putea fi exclusă din partid

O consilieră USR a votat bugetul propus de un primar PSD. USR vrea excluderea ei din partid

„USR are 0 toleranţă faţă de vechile blaturi din clasă politică. Votul consilierei noastre de la Sectorul 6 ne-a luat prin surprindere. Nu este primul caz de buget controversat care trece zilele acestea, dar este prima dată când este cu un vot de la USR. Zilele trecute acelaşi lucru s-a întâmplat în consiliul general al capitalei şi la sectorul 1, dar acolo fuseseră cumpăraţi consilieri PNL. Am vorbit acum cu candidatul nostru pentru primăria sector 6, Alexandru Gâdiuţă, care a fost prezent la şedinţă şi care a fost şocat de ce s-a întâmplat”, a scris, vineri, Claudiu Năsui, pe pagina sa de Facebook.

El afirmă că votul consilierei Isabela Boţogan este „o mare dezamăgire”.

„Trebuie să ne asumăm greşeala de a fi susţinut-o în 2016 şi să acţionăm în consecinţă. De aceea voi propune retragerea sprijinului politic şi excluderea din USR a consilierei la următoarea şedinţă a Biroului municipal Bucureşti. Consiliera USR va fi exclusă din USR şi nu va mai beneficia vreodată de sprijinul politic al USR. Avem 0 toleranţă la blaturi şi la vechile metehne din clasa politică”, mai scris sursa menţionată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
consilier,
mutu,
usr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici