Video Consiliul Suprem de Apărare a Ţării s-a reunit la Palatul Cotroceni

Şedinţa CSAT a început marţi, la această oră, la Palatul Cotroceni, pe primul primul punct al agendei figurând dezvoltarea şi înzestrarea armatei.

827 afișări

Conform anunţului transmis de Administraţia Prezidenţială, pe ordinea de zi a şedinţei CSAT se află stadiul îndeplinirii, în anul 2016, a Programului privind transformarea, dezvoltarea şi înzestrarea Armatei României până în anul 2026 şi în perspectivă, mandatul României pentru Summitul NATO de la Bruxelles, activitatea desfăşurată de către instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale în anul 2016 şi principalele obiective pentru anul 2017.

De asemenea, discuţiile vor viza şi activitatea desfăşurată anul trecut de către Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, Consiliul Operativ de Securitate Cibernetică şi Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici