Constantin, Ciucă şi Andon participă, din partea PC, la consultările de la Cotroceni

PC va fi reprezentat la consultările de la Palatul Cotroceni, iniţiate de preşedintele Traian Băsescu, de liderul partidului Daniel Constantin, purtătorul de cuvânt Bogdan Ciucă şi deputatul Sergiu Andon.

25 afișări
Imaginea articolului Constantin, Ciucă şi Andon participă, din partea PC, la consultările de la Cotroceni

Constantin, Ciucă şi Andon participă, din partea PC, la consultările de la Cotroceni (Montaj foto)

Conform unui anunţ transmis de Biroul de presă al PC, conservatorii vor participa, la Palatul Cotroceni, la discuţiile iniţiate de preşedintele Traian Băsescu, "despre modalităţile de transpunere în Constituţie a rezultatului referendumului popular din 22 noiembrie 2009, dar şi asupra priorităţilor legislative pentru anul 2010".

La discuţii vor fi participa preşedintele PC, Daniel Constantin, purtătorul de cuvânt, Bogdan Ciucă şi deputatul Sergiu Andon.

Potrivit comunicatului, înainte de a participa la discuţii, purtătorul de cuvânt al partidului, Bogdan Ciucă, a declarat că "modernizarea Constituţiei, dar şi cea a instituţiilor statului, nu trebuie făcută în grabă, ci temeinic". "Sunt lucruri care nu se schimbă în fiecare zi şi de aceea nu trebuie făcute după ureche", a subliniat el.

"Modificările trebuie făcute în mod eficient şi democratic. Nu pot fi făcute nici împotriva, nici pe placul unei persoane, şi cu atât mai puţin pentru sau împotriva unui partid politic", a declarat deputatul Bogdan Ciucă.

Consultările preşedintelui cu partidele şi formaţiunile politice reprezentate în Parlament, pe tema modificării Constituţiei, urmează să aibă loc, de la ora 15.00, la Palatul Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici