Constantin Iancu a demisionat din PDL

Democrat-liberalul Constantin Iancu, directorul general al Administraţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, suspectat de legături cu lumea interlopă, a demisionat, joi, din PDL şi din funcţia de vicepreşedinte executiv al PDL Dolj.

26 afișări
Imaginea articolului Constantin Iancu a demisionat din PDL

Potrivit unui comunicat al PDL Dolj, demisia lui Iancu a fost înregistrată la secretariatul Organizatiei PDL Dolj cu numărul 9 din 26 februarie 2009.

"Mi-am depus demisia din partid pentru a nu face rău partidului şi pentru a nu afecta imaginea partidului. Nu ştiu ce voi face de aici înainte. Deocamdată, mă aşteaptă producătorii agricoli pentru că sunt multe de făcut prin judeţ, în acest sens", a declarat corespondentului MEDIAFAX Constantin Iancu.

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, a cerut Organizaţiei PDL Dolj să-l demită pe Constantin Iancu din calitatea de membru al acestui partid, anunţă un comunicat de presă al formaţiunii, remis agenţiei MEDIAFAX.

Costel Iancu, directorul general al Administraţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF), şi-a prezentat demisia din această funcţie, iar aceasta urma să fie aprobată miercuri de Consiliul de Administraţie al ANIF şi să fie numit un nou preşedinte, a declarat, miercuri, ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu.

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că democrat-liberalul Costel Iancu, suspectat de legături cu lumea interlopă, ar trebuie să fie dat afară din PDL, şi nu "rugat" să-şi dea demisia din conducerea ANIF, cum a făcut ministrul Sârbu sau din partid, cum a făcut Emil Boc.

Citeşte şi:

Boc solicită demiterea lui Constantin Iancu din partid

Directorul ANIF, Costel Iancu, a demisionat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici