Contestaţia PSD la anularea alegerilor din Ştefăneşti, judecată după turul II

Contestaţia PSD la decizia BEC privind anularea alegerilor din comuna ilfoveană Ştefăneşti va fi judecată de Curtea de Apel Bucureşti în 17 iunie, după cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, respectiv după repetarea alegerilor din Ştefăneşti, care vor avea loc duminică.

14 afișări
Imaginea articolului Contestaţia PSD la anularea alegerilor din Ştefăneşti, judecată după turul II

Contestaţia PSD la anularea alegerilor din Ştefăneşti, judecată după turul II

Magistraţii instanţei supreme au decis, în urmă cu două zile, că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu este competentă să judece contestaţia PSD la decizia BEC privind anularea alegerilor locale din comuna Ştefăneşti, stabilind ca aceasta să fie trimisă la Curtea de Apel Bucureşti.

Prin repartizarea aleatorie a dosarelor, Curtea de Apel a decis să ia în discuţie această contestaţie în 17 iunie.

În aceeaşi zi a fost stabilit şi primul termen de judecată în procesul intentat de PDL, care a contestat decizia BEC în cazul anulării alegerilor locale din comuna Vidra.

Biroul Electoral Central a decis, săptămâna trecută, anularea scrutinului din comuna ilfoveană Ştefăneşti, precum şi anularea alegerilor din toate cele cinci secţii de votare din Vidra, între care şi Sinteşti, şi repetarea scrutinului în 15 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici