Contracandidatul Elenei Băsescu la OTPDL are slogan: "Ofer profesionalism, nu nepotism"

Bogdan Boza, membru PDL Sector 1, şi-a despus, vineri, candidatura la funcţia de secretar general al OTPDL, post la care aspiră şi Elena Băsescu, el precizând că, atât timp cât se vor vota persoane, nu proiecte, partidul va avea avea parte de "dinastii" şi "înscăunări".

5 afișări
Imaginea articolului Contracandidatul Elenei Băsescu la OTPDL are slogan: "Ofer profesionalism, nu nepotism"

Contracandidatul Elenei Băsescu la OTPDL are slogan: "Ofer profesionalism, nu nepotism"

Bogdan Boza şi-a depus candidatura la Secretariatul Comisiei de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor din cadrul Organizaţiei de Tineret a PDL, dosarul său fiind înregistrat cu numărul 44.

"Această candidatură reprezintă un vot de blam adresat înscăunărilor dinastice şi are sloganul «Ofer profesionalism, nu nepotism!»", a precizat Boza, într-un comunicat remis, vineri, MEDIAFAX.

El a mai arătat că programul său politic, "Mai puternici, împreună!", constituie "primul pas pentru reaşezarea pe o fundaţie valorică transparentă şi obiectiv evaluabilă" a Organizaţiei de Tineret.

Boza a menţionat că vrea să transmită membrilor OTPDL "faptul că nu le va trăda aşteptările şi că în faţa propriei conştiinţe nu există decât răspunderea fiecăruia, nu a celor care preferă «competiţii» cu deznodământ dinainte stabilit".

Conducerea PDL a decis să organizeze alegerile Organizaţiei de Tineret a partidului în zilelele de 23 şi 24 februarie.

Astfel, în 23 februarie va avea loc Convenţia Naţională a tinerilor democrat-liberali, în cadrul căreia se vor desemna preşedintele organizaţiei, cei doi prim-vicepreşedinţi şi preşedintele Comisiei de etică şi litigii a OTPDL.

În 24 februarie se va organiza Consiliul Naţional de Coordonare a OTPDL, pentru a se desemna secretarul general al organizaţiei, vicepreşedinţii şi secretarii executivi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici