Corlăţean: Declaraţiile lui Băsescu despre candidatură, o strategie "ieftină şi prăfuită"

Senatorul PSD Titus Corlăţean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu despre eventuala candidatură pentru încă un mandat fac parte dintr-o strategie pe care şeful statului a mai aplicat-o.

13 afișări
Imaginea articolului Corlăţean: Declaraţiile lui Băsescu despre candidatură, o strategie "ieftină şi prăfuită"

Senatorul PSD Titus Corlăţean (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Corlăţean a afirmat că declaraţiile lui Băsescu fac parte dintr-o strategie "ieftină şi prăfuită", pe care acesta a mai aplicat-o şi la prima candidatură pentru Primăria Capitalei, şi la candidatura la prezidenţiale din partea Alianţei D.A.

"Am fost profund cutremurat şi atins", a spus senatorul PSD, comentând declaraţia dată de Băsescu, joi, la RRA, despre faptul că s-ar gândi serios să nu mai candideze pentru încă un mandat de şef al statului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la RRA, că ia în analiză "în mod deosebit" posibilitatea de a nu candida pentru un nou mandat, precizând însă că nu s-a hotărât până la acest moment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici