Corlăţean participă luni la Bruxelles la lucrările CAE

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, particpă, luni, la Bruxelles, la reuninea şefilor diplomaţiilor din UE (CAE), unde se va discuta despre situaţia din Siria, recentele evoluţii din Tunisia, Mali şi Irak, dar şi perspectivele Procesului de Pace din Orientul Mijlociu.

123 afișări
Imaginea articolului Corlăţean participă luni la Bruxelles la lucrările CAE

Titus Corlăţean (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Agenda Consiliului se concentrează pe o serie de subiecte de interes major pentru politica externă a Uniunii, precum situaţia din Siria, recentele evoluţii din Tunisia, Mali şi Irak, dar şi perspectivele Procesului de Pace din Orientul Mijlociu", informează MAE.

Miniştrii vor avea un schimb de opinii privind Parteneriatul Estic (PaE), în pregătirea reuniunii ministeriale cu participarea statelor partenere, din luna iulie 2013, şi a Summit-ului de la Vilnius, din noiembrie 2013.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici