Covid-19 se răspândeşte rapid şi printre politicieni. Un deputat PSD anunţă că are coronavirus/ Liderul social-democraţilor, în autoizolare

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu anunţă că a fost infectată cu SARS-CoV-2 şi s-a internat la spitalul din Mioveni.

613 afișări
Imaginea articolului Covid-19 se răspândeşte rapid şi printre politicieni. Un deputat PSD anunţă că are coronavirus/ Liderul social-democraţilor, în autoizolare

Covid-19 se răspândeşte rapid printre politicieni. Un deputat PSD anunţă că are coronavirus

„Dragii mei, mă alătur miilor de români confirmaţi pozitiv de Covid19. Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment şi sunt internată în spitalul de la Mioveni, unde am mare încredere în profesionalismul cadrelor medicale care au tratat cu succes până acum sute de alţi pacienţi. Nu am pus la îndoială nicio clipă existenţa acestui coronavirus. Nu o faceţi nici voi! Protejaţi-vă cât mai bine pentru siguranţa voastră şi a celor din jur! Să dea bunul Dumnezeu să fiţi feriţi de acest inamic invizibil care produce atâta suferinţă! Multă sănătate tuturor!”, a scris Simona Bucura Oprescu pe Facebook.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a testat de COVID-19 şi a intrat în izolare până la aflarea rezultatului, după ce a participat la o întâlnire informală cu mai mulţi reprezentanţi ai partidului care au luat boala, potrivit unor surse politice.

Liderul PSD a participat la o întâlnire informală în Delta Dunării, la care au participat alţi reprezentanţi ai partidului infectaţi. Decizia a venit după ce preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a infectat cu Covid 19.

Senatorul USR Florina Presadă a anunţat luni că are COVID-19: „Acum puteţi spune că, şi voi, cunoaşteţi pe cineva infectat cu noul coronavirus. Când mi-am pierdut mirosul, nu am mai avut pe ce să dau vina”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
deputat,
covid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici