Crin Antonescu, către Rareş Mănescu: Să vedem cum un mare stelist va putea fi şi rapidist

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, duminică seară, la sediul de campanie al candidatului USL la Primăria sectorului 6, că doreşte să vadă cum un stelist adevărat ca Rareş Mănescu va putea fi şi rapidist, precizând că acesta va face din sector "Capitala Capitalei".

758 afișări
Imaginea articolului Crin Antonescu, către Rareş Mănescu: Să vedem cum un mare stelist va putea fi şi rapidist

Crin Antonescu, către Rareş Mănescu: Să vedem cum un mare stelist va putea fi şi rapidist (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Antonescu a arătat că, mai mult decât victoria covârşitoare a USL, la aceste alegeri locale este o vorba despre o prezenţă semnificativă la vot în toată ţara şi în Bucureşti.

"Asta dă credibilitate, forţă, celor care au câştigat azi şi sigur când vorbim de cei care au câştigat azi, e una din marile mele bucurii, din toţi cei 21 de ani de când fac politică, să felicit un prieten liberal adevărat, un om de mare seriozitate, ţinută şi mare devotament, pentru partid, sectorul şase şi comunitatea pe care o va reprezenta", a spus preşedintele PNL.

Antonescu a arătat că s-a luptat în cadrul negocierilor din cadrul Uniunii ca Rareş Mănescu să fie candidatul USL la acest sector, pentru că era "cel mai bun şi pentru că reprezinta cel mai bine spiritul acestei construcţii politice".

"Sectorul 6 va avea un primar dedicat, va avea primar un domn adevărat, şi va avea primar un om care va face din acest sector un sector despre care să se poată spune, ca şi despre altele, Capitala Capitalei", a mai declarat preşedintele liberal.

Antonescu i-a transmis lui Rareş Mănescu: "Să vedem cum un mare stelist va putea fi şi rapidist".

La rândul său, Rareş Mănescu a spus că, dincolo de campania electorală, la fel de dificilă a fost şi perioada de precampanie, cu "lunga bătălie pentru stabilirea candidatului USL", care l-a obligat la o luptă mai dură.

"De mâine, va fi o o luptă grea, ce a fost greu de acum începe, dar vom reuşi să ducem la bun sfârşit această luptă", a mai spus Rareş Măsescu, precizând că a dorit să evite orice fel de atacuri murdare în campanie.

El şi-a exprimat speranţa că numărarea paralelă va confirma rezultatul dat pe micile ecrane.

La sediul USL Sector 6 s-au strâns, duminică noaptea, mai multe zeci de simpatizanţi şi membri ai staff-ului de campanie al lui Rareş Mănescu, dar şi soţia acestuia şi lideri USL, precum senatorul Gabriel Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici