Cristian David se numără printre susţinătorii demersului lui Tăriceanu - surse

Senatorul Cristian David se află printre susţinătorii lui Călin Popescu Tăriceanu, în demersul acestuia de a discuta cu premierul Victor Ponta pentru continuarea în formula USL, cei doi numărându-se printre cei care au votat împotriva ruperii Uniunii, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

515 afișări
Imaginea articolului Cristian David se numără printre susţinătorii demersului lui Tăriceanu - surse

Cristian David se numără printre susţinătorii demersului lui Tăriceanu - surse (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Cristian David, care, urmare a deciziei partidului, a demisionat miercuri din funcţia de ministru delegat pentru românii de pretutindeni, se numără printre susţinătorii demersului fostului premier Călin Popescu Tăriceanu de a continua activitatea Uniunii Social Liberale, au precizat sursele citate.

De altfel, David s-a aflat la momentul conferinţei lui Tăriceanu la sediul Institutului de Studii Liberale, unde a discutat cu fostul premier, atât înainte cât şi după declaraţiile acestuia.

Călin Popescu Tăriceanu, Cristian David, Radu Stroe şi Ioan Ghise s-au numărat printre liberalii care s-au exprimat împotriva ruperii USL la momentul votului din Delegaţia Permanentă a PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici